Home / Betfair / Betfair спорт отвори традиционен БУКМЕЙКЪР за българските си клиенти !

Betfair спорт отвори традиционен БУКМЕЙКЪР за българските си клиенти !

бетфеър спорт букмейкър

Букмейкърът Betfair наскоро започна лицензиран бизнес и в България. До преди месеци за любителите на спортните залози Betfair беше познат само като Спортна Борса, но сега те вече стартираха и раздел СПОРТ (фиксирани коефициенти) с много иновативни продукти като Cash Out, Price Rush, In-Play залагания На Живо и Комбинации, които могат да бъдат приложени на редица пазари и спортни събития.

Лесна употреба

Betfair СПОРТ (фуксирани коефиценти) е добре познат сред онлайн играчите със своята леснота на употреба. Различните улеснени функционалности на сайта позволяват на играчите да заложат безпроблемно на хиляди спортове и пазари и да бъдат информирани какво се случва в сферата на спорта по всяко едно време.

Веднъж попаднали на начална страница, Вие ще се уверите, че всичко е направено с цел лесно откриване на най-добрите пазари за залози. В горната част на страницата, можете да намерите графа с опции, осигуряваща линкове към актуалните моментни промоции, както и към най-популярните пазари за залози като футбол, тенис, дартс, голф, баскетбол, конни надбягвания и други.

Системата на Betfair също позволява на играчите да намерят последните спортни състезания „НА ЖИВО“, само с едно натискане на бутона.
Вече намиращи се в секция „НА ЖИВО“ потребителите могат да подберат подробен списък от дневните спортни събития, случващи се в реално време.

Залог с единично натискане на бутон:

Друг важен компонент, на който трябва да се обърне внимание е раздела „Всички спортове“ (намиращ се в горния ляв ъгъл на началната страница). Този бутон съдържа секция с 27 вида спорт, всеки от който е отбелязан със символ за улеснение. При избиране на някоя от опциите, вие ще бъде пренасочени към прилежащия раздел за конкретния спорт.

Например, след като изберете раздел „Футболни залагания“, играчите ще имат достъп до специфична група от опции, включващи актуални залози (препоръчани от Betfair), залози „На Живо“ и предстоящи залози. Всяка от графите съдържа списък със залози, заедно с прилежащия към тях коефициент, в зависимост от резултата на спортното събитие (най-често: победа, равен или загуба).

За да направят залог, играчите трябва да изберат резултата от събитието.Това ще прибави тяхната селекция към фиша със залози. Техният залог няма да бъде потвърден докато те не решат да го направят чрез натискане на бутона за потвърждаване на залога.

Последната стъпка на процеса е потвърждаване на залога върху фиша. За да направите това, насочете се към горната част на страницата и натиснете бутона „Постави залози“. Това ще покаже вашия списък със селекции и коефициентите към тях. Тук вече можете да избирате дали да поставите единичен залог или залог на комбинации.

Единични или множествени залози

При залога на комбинации (двойни, тройни и акумулатори) всичките ви прогнози са свързани помежду си и всички трябва да са верни, за да може фишът ви да е печеливш. Процесът е улеснен, благодарение на системата на Betfair като Вие единствено трябва да селектирате вашите прогнози и да изберете предпочитания тип множествен залог. Щом това е направено, потенциалните суми на възвръщаемост ще бъдат показани, и Вие ще бъдете попитани дали приемате залога.

В Betfair вие вече можете да направите също и Cash Out на своя залог на комжинации на различни пазари и спортов. Например, ако първите ви селекции спечелят и вие искате да изтеглитеакумулираната си печалба преди резултата от последния мач, вие вече можете да го направите с Cash Out.

Посетете сайта на Betfair Sport България  

Check Also

betfair exchange

Как работи борсата за залагания- Betfair?

Betfair е един от най-известните играчи в онлайн хазартната индустрия на Великобритания.Компанията е основана през …

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App