HOT NEWS !
Home / Poker News / Захапката на Луис Суарес го раздели с покер спонсора му.

Захапката на Луис Суарес го раздели с покер спонсора му.

contractterminated-620x400

Вероятно сте чули голямата история за световното първенство където нападателя на Уругвайския национален отбор и англииския футболен клуб Ливърпул Луис Суарес захапа рамото на италианския защитник Джорджо Киалини по време на мач от групите.

Докато съдията не е предприел никакви действия по време на мача, възмущението на футболния свят след това донесе на играча наказание от забрана да играе 9 мача за националния си отбор,4 месец да не стъпва на футболен терен и £40,000 глоба.

Въпреки че мнозина,може би ще си помислят, че всичките тези наказания изглеждат малко грубо, най-вероятно не са наясно, че това е третият път в кариерата на играча в който той ухапва противников играч по време на игра.

По време на преминаването на Луис Суарес от холандски клуб Аякс в Ливърпул, той вече е излежавал наказание за седем мача вън от терените за ухапване на играча на PSV Otman Bakka през 2010 година. След това миналата година през Април той получи наказание от 10 мача заради захапване на защитника на Челси Branislav Ivanovic.

Но този път последствията за Луис Суарес ще са доста по-големи. Непристойната му постъпка получи толкова голям отзвук из целия свят, че един от неговите спонсори решиха да развалят договора си с него. 888poker побързаха да разграничат марката си от футболиста и развалиха договора по между им.

Ето го и официалното изявление на 888poker :

“888poker signed Luis Suarez following a fantastic season for which his achievements were widely recognized, regretably, following his actions during Uruguay’s World Cup match against Italy on Tuesday, 888poker has decided to terminate its relationship with Luis Suarez with immediate effect.”

Check Also

покер играч празнува докато си мисли, че е спечелил голям пот

Poker player celebrated as thinking he had won POT worth over $ 5 million, but was cruelly confused !

As in the life and in poker nothing are not sure and you don’t celebrate …

Leave a Reply

Powered by Live Score & Live Score App