HOT NEWS !
Home / POKER SCHOOL / Участвайте в игрите на full ring кеш масите

Участвайте в игрите на full ring кеш масите

фулл ринг кеш маси

Преди няколко години най-добрите онлайн играчи в кеш игрите биеха шест макс игрите с безумно големи профити. Играта беше доходоносна, докато не загубихме пазара в САЩ. След това на шест макс масите останаха предимно добри играчи и „рибата“ изчезна много бързо. Всички форуми, книги и треньорските клипове обучаваха и насочваха играчите в посока на шест макс масите докато full ring масите останаха донякъде пренебрегнати.

Ние мислим, че в момента има по-голямо валю на full ring масите.На 100 НЛ full ring обикновенно повечето регулъри са тайт-нит играчи които правят пари от по-слаби играчи в големи потове и играят oсновно за бонуси и рейкбек. Много от тях скачат от сайт на сайт с цел да играят за бонусите и правят не повече от 3-4bb/100.
Tези играчи не трябва да ни плашат при никакви обстоятелства.Аз лично мисля, че има голяма разлика в уменията на играчите на ниво НЛ 100 и НЛ200- на ниво НЛ 100 са много по-слаби и посредствени.

Харесваме играта на full ring масите защото там основната стратегия е да печелиш пари в малки потове докато при six max масите потовете са големи предизвикани от агресивната игра на играчите.Ако се справяте добре на six max мисля, че няма да ви е много трудно да се адаптирате към full ring.Много по-трудно ще бъде адаптирането на един full ring играч към six max.

Check Also

основна цел на покер играча

Крайната цел на един солиден покер играч

В последните години онлайн покер се промени тотално и най-вероятно тези промени са завинаги.В тези …

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App