HOT NEWS !
Home / POKER SCHOOL / Крайната цел на един солиден покер играч

Крайната цел на един солиден покер играч

основна цел на покер играча

В последните години онлайн покер се промени тотално и най-вероятно тези промени са завинаги.В тези дни почти всеки покер играч има две основни цели от гледна точка на стремеж си да прави пари. Първата цел е да се превърне в много солиден покер играч. След като достигне тази цел тогава втората цел е да се опита да постигне максимално високо ниво на игра. Много покер играчи смятат, че ключа към печеленето на пари е да взимаш максимално най-добрите решения.Това не е съвсем така в реалността като истината е, че вашите решения се оптимизират на базата на това колко внимателно наблюдавате играта.Ако сте наблюдателни и концентрирани в повечето случай ще взимате най-добрите решения.

За да откриете всеки един нюанс на покер играта трябва да усвоите едно много високо ниво на наблюдение.Нека да предположим,че играете на една маса и наблюдавате всяко едно действие на противниците си. Играете на NL100 с играта си изкарвате по $ 0,10 на ръка, но вие ще изиграете само 75 ръце за час при игра на една маса.
Нека да разгледаме и един играч, който играе на 10 маси , но прави само $ 0.04 на ръка.

Играчът на една маса, ще спечели два пъти и половина повече от този на много маси, но играчът на много маси ще изиграе много повече ръце 750 за час.Ставката за час на играча на много маси ще бъде $30 което е 4X повече от играча на една маса.
Ето защо оптимизирането на взимането на най-добрите решения не трябва да ви бъде цел !Реалната цел трябва да бъде баланса между оптималната и печеливша игра на колкото се може повече покер маси.

Има играчи които се опитват да играят на много маси и не са толкова добри в боравенето с тях.Това може да доведе до ужасяваща загуба на част от банката им.Има реална възможност те да печелят по-малко пари, отколкото на една маса.За това е добре един играч да експериментира за да намери оптималния вариант за игра.Има играчи който се справят отлично с игра на 10-16 маси докато има и такива за които е по добре да играят на по-малко.

Така че не забравяйте, че вашата цел в покера, когато става въпрос за печелене на пари е да се опитате да балансирате качеството на вашите решения за игра на максимално повече покер маси. Играчите, които балансират тези две аспекта правят най-много пари.

Check Also

Омаха покер

Omaha

За тези играчи, които вече са запознати с Texas Hold’em, научаването на Omaha е естествена …

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App