HOT NEWS !
Home / POKER SCHOOL / Първи стъпки в покера

Първи стъпки в покера

За един напълно начинаещ играч навлизането в покера отначало може да бъде малко смущаващо: правилата,езика и специфичните термини,стратегията, както и голямото разнообразие от различни игри са основните фактoри за лек смут и объркване при начинаещите играчи.
Къде да играете покер ? Дали е по-добре да играете в казино или онлайн ? Какво трябва да играете ? Как да се научите да играете ? Това едни от най-срещаните въпроси при начинаещите играчи и те са напълно нормални и основателни. Първите стъпки в покера могат да бъдат доста трудно начинание. Една от основните цели на нашия сайт е именно тази, да предостави информация и промоции предназначени за прохождащите в покера играчи.

  • Научете силата на ръцете
  • Това определено трябва да бъде първата стъпка която трябва да направите :). Без да знаете Силата на покер ръцете вие няма да можете да продължите покер образованието си.Вие трябва да запомните силата на ръцете,защото последното нещо което искате е да забравите дали стрейта е по слаб от флъш по средата на покер ръка.

  • Запознайте се с покер речника
  • След като научите силата на ръцете погледнете и покер речника. Това е подробен списък на най-често използваните термини в покера.Без основни познания за покер жаргона ще Ви бъде изключително трудно да продължите обучението си.В допълнение ще можете да разбирате как покер играчите говорят за играта когато играете покер и ще можете да обсъждате играта с други играчи.Това не съмнено ще ви донесе повече увереност на масите.

  • Научете правилата
  • След като си изградите солидна основа като научите силата на ръцете и покер термините е време да започнете да разбирате как се играе покер.Както ще видите на нашия сайт, има много варианти да се играе покер. Въпреки това най-добре е да започнете с Texas Hold’em или Five Card Draw. Hold’em в момента е най-популярната игра в света и сме обедени, че ще научите основите и в рамките на няколко минути.

  • Започнете да четете стратегии които ще ви помогнат да подобрите играта си
  • След като научите как се играе играта продължете напред и започнете да четете стратегия за да получите съвети за това как можете да се превърнете в печеливш покер играч.Усвояването на играта е най-лесната част, но овладяването и може да се окаже огромно предизвикателство което вероятно ще ви отнеме години или дори цял живот.На пръв поглед прости игри като Texas Hold’em и Five Card Draw са доста сложни и научаването на някоя от стратегиите е силно препоръчително ако искате да постигнете положителни резултати по масите.

  • Практика
  • Има един израз в покера, който казва „няма по-добър заместител от опита.“ Макар да е вярно,че ако бъдете любознателен покер играч ще направите вашата игра много по-силна, то определено няма по-добро от опита придобит от реалния живот,опит който не можете да научите от нито една книга(това не се отнася само за покера).За придобиване на опит онлайн игрите са много по-подходящи поради простата причина, че за един и същ период от време при онлайн играта ще изиграете много повече ръце отколкото при играта на живо.В допълнение на това повечето онлайн покер зали предлагат игри на невероятно ниски лимити така, че играчите могт да се научат и практикуват без особено голям риск.

Check Also

основна цел на покер играча

Крайната цел на един солиден покер играч

В последните години онлайн покер се промени тотално и най-вероятно тези промени са завинаги.В тези …

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App