Home / [:bg]ПРОМОЦИЙ[:en]promotions[:] / БОНУС оферти и продукти от Betfair

БОНУС оферти и продукти от Betfair

бетфеър бонус

Betfair предлага много добри бонуси при регистрация за нови клиенти и редовни промоции за съществуващи. В допълнение за да направят играта още по интересна за играча, Betfair предлагат и много иновативни продукти като “Cash Out” и “Price Rush”.

Бонус „Добре дошли“ („Златно Здравей“)

Всички нови клиенти на Betfair могат да получат до €30 в безплатни залози, когато направят първоначален залог от €10. Въпреки че има определени правила и условия, офертата е отворена за всички нови потребители, които направят единичен залог от раздел СПОРТ на събитие по техен избор (залози на комбинации не се приемат).
Промокод ZSK244

В момента, в който залогът бъде приет, играчът ще получи три безплатни залога по €10 (общо €30), които могат да бъдат използвани за залагане на фиксиран коефициент от раздел СПОРТ.

Важна подробност: Вие можете да залагате със своя безплатният залог от €30 и да изтеглите печалбите си без стойността на безплатния залог.

Правила и условия:
• Офертата трябва да бъде заявена в срок от 30 дни.
• Валидна е само за нови клиенти, които направят единичен залог от €10 с коефициент 1/5 или повече.
• Безплатните залози трябва да бъдат използвани в 30 дневен срок след получаване.
• Безплатните залози могат да бъдат използвани само върху три различни единични залога с коефициент от 1,2 или по-висок.

Посетете сайта на Betfair Sport България  

CASH OUT

Функцията “Cash out” представлява „Изтегляне на печалби или намаляване на загубите докато мача се развира На Живо”.
Вие контролирате сумата, която може да бъде спечелена и определяте кога е най-правилният момент да приберете своите печалби. Ако резултат от спортно събитие върви така, както сте предвидили до даден момент, просто натискате жълтия бутон и приберете моментната акумулирана сума, като се застраховате от загуба на залога ви в по-напреднал етап от спортното събитие.

При първото използване на функцията “Cash out”, вие също можете да вземете 100% бонус в допъление към спечелената от вас сума (до максимум €25). Подробности за промоцията можете да намерите в раздел “Промоции” на Betfair СПОРТ.

Завишени коефициенти: Betfair’s Price Rush

Тази функция е измислена с цел предлагане на завишени коефициенти на спортни събития, в зависимост от моментната стойност на спортния пазар на Betfair и е достъпна за конкретни събития от следните спортове: футбол, конни надбягвания, тенис и баскетбол, като може да бъде активирана само при единични залози.

След като опцията завишени коефициенти (Price Rush) е избрана и потвърдена, тяхната стойност не може да бъде намалена, оставайки фиксирана.

Всички Price Rush коефициенти, ще бъдат изобразени на страницата на вашата лична сметка за ваше улеснение.

Важни условия:

• Функцията Price Rush не е достъпна, при използване на безплатен залог.

Check Also

betfair exchange

Как работи борсата за залагания- Betfair?

Betfair е един от най-известните играчи в онлайн хазартната индустрия на Великобритания.Компанията е основана през …

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App