HOT NEWS !
Home / FOOTBALL TIPS / England / Прогноза за днес – три срещи коефициент 6,23 (31,08,2015)

Прогноза за днес – три срещи коефициент 6,23 (31,08,2015)

бохум
BGCYY5

Днес играем малко по-смело и на вашето внимание представяме три срещи с общ коефициент 6,23 – коефициентите са на букмейкъра Befair

 • Футбол, Англия, Лига 1, 5-ти кръг, начало на мача 21:45
  Ковънтри — Саутенд: победа Ковънтри, кф. 2,14
 • „Ковънтри“ след три победи в началните кръгове последния мач загубиха. Но на домакините бяха доста уверени срещу „Уигън“ и резултатни в предходните мачове.
  В същото време, „Southend“ в началото на сезона не е впечетляват. В четири кръга, отборът загуби два пъти и като има и два равни мача. Следва обаче да се отбележи, че и двата равни мача са след гостувания. „Саутенд“ играе зле в атака, както се вижда от само единия гол отбелязан в четири мача.
  Ние смятаме, че в това гостуване отново ще играят предимно в защита, което не изглежда чак толкова безопасно. Въпреки това, „Ковънтри“ е малко вероятно да останат без отбелязани голове и смятаме ,че ще спечелят трета поредна победа като домакини.

 • Футбол, Англия начало на мача 17.00
  Форест Грин Роувърс – Бромли: победа Форест Грин Ровувърс , кф. 1,55
 • Лидерът на Националната лига на Англия „Форест Грийн Роувърс“ след шест кръга имат перфектно представяне. Отборът спечели всички шест мача, допускайки само един гол.
  „Бромли“ започна сезона съвсем не толкова убедително. Поражение в първия кръг от „Rekskhem“, отборът след това претърпя три поредни загуби, а в последните два мача равенства. Следва да се отбележи, че защитата на „Бромли“ е далеч от безупречна. Отборът допуска гол във всеки от мачовете,а в четири от последните пет срещи са допускали най-малко по два гола .

 • Футбол, Германия, 2 Бундеслига, 5-ти кръг, начало 21.15
  Бохум – Мюнхен-1860: победа за Бохум, кф. 1,88
 • От началото на сезона, след четири кръга Бохум са водачи в класирането във втора Бундеслига. Отборът спечели всички срещи и вкараха девет гола на противниците, допускайки само веднъж.
  „Мюнхен 1860“ са на другия полюс. Баварците не са спечелили още нито един шампионатен мач, губят два пъти, . Освен това, следва да се отбележи, че играчите да отбележат „Мюнхен 1860“ само в един мач от общо четири са играли.

общ коефициент 6,23 Befair

Check Also

football tips

Футболния ни фиш за Събота – общ коефициент 5.60 ( 11.02.2017)

Днес има много мачовеи ние избрахме 5 от тях :

Вашият коментар

Powered by Live Score & Live Score App